Casper Gammelgaard udnævnes til ny Managing Partner

Nyhed
24.09.2024

”Jeg er glad for at kunne meddele, at vi hos HjulmandKaptain har udnævnt Casper Gammelgaard til vores nye Managing Partner. Med udnævnelsen fastholder vi udviklingen i firmaet, hvor vi har et konstant fokus på at levere en professionel, faglig rådgivning til vores kunder og samtidig vægte kunde- og medarbejdertilfredsheden højt,” udtaler bestyrelsesformand Birgitte Pedersen.

Casper Gammelgaard indtræder den 1. januar 2025 som Managing Partner efter Karsten Madsen, der har været Managing Partner i et år. Skiftet sker som led i et generationsskifte på posten.

 

Karsten Madsen udtaler: ”Det har været både lærerigt og spændende at varetage posten som Managing Partner, og jeg er helt tryg ved nu at overlade posten til Casper Gammelgaard. Casper Gammelgaard har været i firmaet i 14 år, og han er fuldt ud klar til at løfte rollen og udvikle HjulmandKaptain i den ønskede strategiske retning i samarbejde med vores velfungerende chefteam.”

 

Karsten fortsætter som advokat hos HjulmandKaptain på kontoret i Frederikshavn.

 

Et mangeårigt og godt samarbejde

Fra HjulmandKaptain skal der lyde et stort tak til Karsten for hans indsats: ”Jeg takker Karsten for et godt samarbejde - først i mange år som medlem af bestyrelsen og derefter som Managing Partner i en overgangsperiode, der nu har fundet sit fodfæste strategisk. Derfor er det også helt naturligt, at Karsten nu giver plads til yngre kræfter, og jeg glæder mig til at byde Casper Gammelgaard velkommen i rollen” siger bestyrelsesformand Birgitte Pedersen og fortsætter:

 

”Jeg ser frem til at arbejde sammen med Casper Gammelgaard som Managing Partner. Casper Gammelgaard er utroligt fagligt dygtig, og han er meget anerkendt for det – både i Danmark og internationalt. Vi har desuden arbejdet tæt sammen, da vi i fællesskab har ansvaret for HjulmandKaptains afdeling for rets- og voldgiftssager. Herudover har jeg naturligvis også arbejdet tæt sammen med Casper i ejerkredsen. Jeg er derfor helt sikker på, at vi kan fortsætte det gode samarbejde – ikke mindst på grund af Casper Gammelgaards store kommercielle forståelse og arbejdsomhed – til stor glæde for HjulmandKaptains kunder og ansatte.”

 

 

Et kundefokuseret advokatfirma i en spændende udvikling

Casper Gammelgaard ser frem til den nye rolle: ”Jeg glæder mig utrolig meget til at påtage mig rollen som Managing Partner, og jeg er stolt over den tillid, der er vist mig. HjulmandKaptains største ressource er vores dygtige team på knap 160 medarbejdere, der med deres høje faglighed og indgående branchekendskab udgør kernen i vores forretning. For hele vores succes afhænger af, at vi leverer rådgivning af højeste kvalitet, og det er vores medarbejdere, som gør det muligt at skabe værdi for vores kunder hver dag. Derfor vil vi fortsat fokusere på at forstå vores kunders behov, udfordringer og mål, så vi kan levere skræddersyede løsninger, der gør en reel forskel,” udtaler han.

 

For yderligere information kontakt Casper Gammelgaard på telefon +45 5199 9039, Karsten Madsen på telefon +45 4063 1202 eller Birgitte Pedersen på telefon +45 2215 1172.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev