HjulmandKaptain bistår kapitalejeren med salget af ShipCargo ApS

Case
29.08.2024

HjulmandKaptain har på sælgersiden rådgivet kapitalejeren af ShipCargo ApS og Aalborg Port Logistics ApS i forbindelse med salget af virksomheden til SDK Shipping A/S.

ShipCargo ApS, blev stiftet i 2002 og drives på Aalborg Havn, hvor virksomheden gennem årene har opbygget en stærk position inden for specialiserede logistikløsninger.

 

Under ledelse af Morten Ingemann Andersen, som fortsætter i sin rolle efter salget, tilbyder virksomheden bl.a. logistikløsninger som lastning og losning af kæmpevinger til vindmølleindustrien. 

HjulmandKaptain takker for det gode samarbejde med de involverede parter i processen. Vi ønsker endnu engang både sælger og køber et stort tillykke med en vellykket transaktion og ser frem til at følge virksomhedens fortsatte udvikling under det nye ejerskab.

Overvejer du at sælge din virksomhed, eller skal du købe en virksomhed?

 

Vores M&A-specialister står klar til at  hjælpe dig sikkert og succesfuldt gennem din virksomhedsoverdragelse, uanset om du ønsker at købe eller sælge. Vi hjælper dig med overblikket, afdækker alle juridiske muligheder og sikrer, at du ender med den mest optimale løsning.

 

Kontakt os og få en uforpligtende afklaring af din sag.

 

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev